Zorgvastgoed

ZORGVASTGOED OP PROJECTBASIS

Bent u van idee om te investeren in zorgvastgoed, maar weet u niet goed waar u moet beginnen of ontbreekt het u aan een doeltreffend plan? Transformée heeft zich de afgelopen jaren ook toegelegd op het geven van advies bij het aankopen of uitbreiden van zorgvastgoed. Wanneer u met ons samenwerkt denken wij mee in oplossingen en voorzien wij u van advies dat u helpt bij de aankoop of investering in zorgvastgoed. Zo kunt met een gerust hart investeren met een betrouwbare sparringpartner aan uw zijde. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Hieronder leest u meer over onze werkzaamheden en hoe Transformée u in dit proces kan helpen.

Zorgvastgoed: een weloverwogen keuze

Wanneer u gaat investeren in zorgvastgoed is het belangrijk dat het een weloverwogen keuze is. Het blijkt populair om te investeren in zorgvastgoed, zeker nu ook particulieren naast bedrijven en fondsen hun weg naar het zorgvastgoed hebben gevonden. Wat kunt u rekenen onder zorgvastgoed? Door de toenemende vergrijzing in Europa en daarbuiten, neemt vraag naar seniorenwoningen toe. De is dan ook al jaren een groeiende markt. Vaak zijn dit huurwoningen. Anderzijds wordt zorg allang niet meer alleen in het ziekenhuis of verpleeghuis aangeboden en zijn er allerlei alternatieve plekken waar zorg kan worden toegepast. Voor een investeerder kunnen deze nieuwe vormen van zorgvastgoed een aantrekkelijke optie zijn.

Hoe steekt een investering in zorgvastgoed in elkaar?

Zorgvastgoed wordt doorgaans volledig, soms gedeeltelijk, gehuurd door zorginstellingen. Een belegger wordt aangetrokken om te investeren in een deel of het volledige zorgvastgoed. Deze beleggingen in het zorgvastgoed (dit kunnen bijvoorbeeld verpleeghuizen, seniorenwoningen- of flats zijn) worden vaak gedaan voor een periode van meerdere jaren. Als particulier is het dus belangrijk dat u hier rekening mee houdt. Huurcontracten voor tientallen jaren of langer zijn dan ook geen uitzondering. Investeringen in zorgvastgoed kunnen fors zijn, maar betalen zich ook redelijk vlot terug met een stabiele inkomstenstroom voor de belegger.

Schakel hulp in

Het kan dus een interessante optie zijn om te investeren in zorgvastgoed, maar tegelijkertijd ook een ingewikkeld proces. Heeft u interesse maar wilt u wel bijgestaan worden met professioneel advies: denk dan aan Transformée. Wij hebben ruime ervaring in het voorzien van advies op het gebied van vastgoed, beleggen en het managen van diverse projecten. Transformée denkt bovendien graag met u mee voor de lange termijn. Welke richting wilt u op met uw investeringen? Hoe denkt u na over de toekomst? Wat zijn ontwikkelingen waar u rekening mee dient te houden. Op al deze vragen kan onze hulp u het juiste duwtje in de rug geven.

Neem vandaag nog contact op

Door middel van ons advies en een open vizier denken wij graag met u mee over de invulling en tenslotte ook uitvoering van uw plannen. Neem daarom vandaag nog contact op met Transformée voor begeleiding in de aankoop of verkoop van uw zorgvastgoed. U vindt ons contactformulier hieronder aan de pagina.

Kunnen wij u ergens mee helpen?

471