Projectmanagement bouw

PROJECTMANAGEMENT BOUW

Tijdens het uitvoeren van bouw- of verbouwprojecten, renovaties of reconstructies is het niet alleen belangrijk dat de juiste vakmensen worden ingeschakeld. Daarnaast moet ook het algehele proces, de materialen en tijdsplanning in het oog worden gehouden, dit gebeurt door een projectmanager in de bouw. Vergelijk het als een soort regisseur die de beste mensen op de juiste plek zet. Projectmanagement in de bouw zorgt voor een kader van controles en planning waar binnen een project zo goed mogelijk wordt uitgevoerd. Uiteraard worden deadlines en algehele voortgang daarbij niet uit het oog verloren. Transformée is ervaren met het projectmanagement in verschillende bouwwerkzaamheden. Benieuwd naar onze rol als projectmanagers in de bouw? Lees hieronder meer over hoe wij te werk gaan.

Projectmanager: de regisseur in de bouw

We benoemden het al even: af en toe is het projectmanagement in de bouw eigenlijk een soort regie nemen. Niet dat een projectmanager in de bouw daadwerkelijk aan het hoofd of roer van een onderneming komt te staan, ze vervullen eerder een soort tussenlaag. Een laag van expertise die opereert tussen het management (bovenaf) en de uitvoering op de werkvloer (onderaf). Projectmanagers dienen daarbij zowel als adviseurs als aanstuurders om het project in goede banen te leiden. Ook de kennis en expertise van deze manager wordt vaak toegepast bij sleutelmoment in het verloop van het project. Hoe om te gaan met tegenvallers in de aanvoer, bijvoorbeeld. Of wat te doen als onderdelen vertraging oplopen in de planning?

Bouw projectmanagement

Tijdens het project kunnen er dus de nodige zorgen ontstaan. Hoe moet er omgegaan worden met deze tegenslagen? Voor een projectmanager die toeziet op de bouw zijn dit juist problemen die hij of zij wil oplossen. Als uitvoerder of aannemer heeft u natuurlijk niet altijd door waar deze problemen zich voordoen of hoe u deze zelf moet oplossen. Met goed projectmanagement in de bouw kunt u zich als aannemer weer focussen op het totaalplaatje.

Bouwkundig adviseur

Nieuwbouw, renovatie, verbouw of reconstructie: Transformée kan in al deze constructievormen iets betekenen op het gebied van passend advies, daadkrachtig handelen en het bewaken van diverse planningen. Maatwerk is daarbij het sleutelwoord, aangezien ieder bouwproject om een andere aanpak vraagt. Dankzij de ruime ervaring en betrokkenheid kunnen wij dit maatwerk dan ook aanbieden. Met passend advies zorgen wij dat u zich geen zorgen hoeft te maken om de toevallige problemen die ontstaan.

Schakel vandaag nog onze hulp in

Staat u aan de vooravond van een grote klus en bent u op zoek naar een goede bouwmanager om uw project in goede banen te leiden? Twijfel dan niet en neem vandaag nog contact op met Transformée. Wij hebben inmiddels ervaring met een groot aantal bouwprojecten van bekende merken en bedrijven. Echter voeren wij ook de particuliere projecten graag uit. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Dan gaan we graag met u in gesprek om te kijken naar de mogelijkheden.

Kunnen wij u ergens mee helpen?

471