Vastgoedadvies

Vastgoedadvies is maatwerk

Wanneer u als particulier of als bedrijf vastgoed koopt is het verstandig om dit altijd met voorbedachten rade te doen. Mogelijk is het een idee om u bij te laten staan met vastgoedadvies. Transfomée is een ervaren bedrijf dat graag met u naar de mogelijkheden kijkt en u ook bijstaat met professioneel vastgoedadvies. Zo kunt u denken aan vastgoedadvies bij nieuw- of verbouw, de aankoop van woningen of het verduurzamen van een of meer panden van uw vastgoed. Meer weten? Hieronder leest u meer over de verschillende werkzaamheden die wij graag voor u uitvoeren.

Direct vastgoedadvies op maat

Wanneer u van plan bent om vastgoed als bedrijf of particulier te gaan verkopen of verhuren, bent u bij Transformée aan het juiste adres. Het is belangrijk dat u direct vanaf het eerste moment een goed contact heeft. Omdat u bij Transformée met slechts één contactpersoon te maken heeft, is het lijntje om te communiceren kort. Prettig wanneer u snel wil schakelen of op korte termijn vastgoedadvies op maat wilt.

Wanneer schakel ik vastgoedadvies in?

Vastgoedadvies op het juiste moment inschakelen. Wanneer doet u dat? Denk bijvoorbeeld aan het herinrichten van uw (winkel)panden of misschien moet uw kantoor een facelift krijgen. Ook heeft Transformée ervaring met diverse reconstructiewerkzaamheden. Hierbij is vastgoedadvies welkom wanneer u vragen heeft over de inrichting of het nieuwe uiterlijk van het pand en hoe zich dit verhoudt tot de vastgoedmarkt. U kunt het vastgoedadvies van Transformée inzetten van het begin tot het einde van het project. Afhankelijk van uw wens kunnen wij u gedurende het hele traject voorzien van advies.

Vastgoedadvies voor duurzaam vastgoed

Duurzaam vastgoed wordt populairder en maatschappelijk ook steeds meer gewaardeerd en gevraagd. Ook hier heeft Transformée passend vastgoedadvies voor. U kunt dan denken aan tips en advies voor het duurzaam maken van uw bedrijfspanden of woningen. Dit kan door middel van moderne toepassingen zoals warmtepompen of zonnecollectoren. Vastgoedadvies voor duurzaam vastgoed kan u helpen om, wanneer u zich weer op de vastgoedmarkt begeeft, uw vastgoed beter in de markt te zetten. Met behulp van een doelgericht en transparant vastgoedadvies kunt u uw vastgoed aan de eisen van de toekomst laten voldoen.

Passend advies op maat

Met het advies van Transformée op het gebied van vastgoed, weet u zeker dat u samenwerkt met een ervaren partner die zijn sporen in de vastgoedwereld heeft verdiend. Op zoek naar een passend plan om uw vastgoed te kopen, renoveren of toekomstbestendig te maken? Hieronder kunt u contact opnemen met Transformée via het contactformulier. Wij helpen u graag met het oplossen van uw vastgoedvraagstukken en staan u bij met advies. Wij staan u graag ter woord en gaan in gesprek over het juiste advies. Mogelijk kunnen we elkaar van dienst zijn.

Kunnen wij u ergens mee helpen?

471