Projectleiding huisvesting: samenwerking

Projectleiding huisvesting door Transformée

Bij grotere projecten waarbij bedrijven verhuizen of waarbij nieuw- en verbouw aan te pas komen, wordt vaak samengewerkt met een projectleider huisvesting. Ook bij het verduurzamen van een kantoor, openbaar gebouw of wooncomplex kan projectleiding in de huisvesting gezocht worden. Bent u zelf op zoek naar professionele projectleiding voor uw eigen bouw- of verbouwproject? U bent bij Transformée dan aan het juiste adres voor advies, kennis en begeleiding op maat. Inmiddels hebben wij een breed portfolio opgebouwd. Benieuwd wat wij voor u en uw bedrijf kunnen betekenen en hoe wij uw bouwprojecten kunnen begeleiden? U leest het hier en wie weet werken wij in de toekomst ook samen aan uw project.

Projectleiding voor verduurzamen huisvesting

Duurzaamheid is de afgelopen jaren een steeds belangrijker punt geworden. Zo ook in het bedrijfsleven en de bouw. Inmiddels kunt u ook projectleiding aanvragen voor het verduurzamen van uw bedrijfshuisvesting of eigen woning. U moet dan denken aan advies op het gebied van duurzaam bouwen en het juiste (of verminderde) gebruik van energie. Daarnaast kan projectleiding bij het verduurzamen van uw huisvesting goed van pas komen. Denk in dat geval aan een duurzame vorm van isoleren of het inzetten op waterbesparing. Aan de hand van een professioneel advies kan Transformée een beeld schetsen van uw situatie en aan de hand hiervan een rapport schrijven. Zo weet u in één oogopslag hoe en wat u kunt doen om uw woning of bedrijfshuisvesting duurzaam en toekomstbestendig te maken.

Huisvesting aanpakken

De huisvesting van uw bedrijf of kantoor aanpakken kan al snel een hele klus worden. Zeker als het gaat om een bedrijf waar enkele honderden, misschien meer dan duizend werknemers in dienst zijn. Waarom zou u deze klus dan niet uit handen nemen? Kies voor dit soort grote huisvestingsprojecten altijd een gerenommeerd projectleider voor uw (nieuwe) huisvesting. Een professional gaat vaak grondig te werk, terwijl het bedrijf hier geen last van ondervindt. Ook als het bedrijf van plan is om te gaan verhuizen kan een projectleiding voor huisvesting deze verhuis ordelijk en zo soepel mogelijk laten verlopen. Kortom: geen klus die u zelf graag uit wil voeren tijdens de drukke bedrijven door.

Neem vandaag nog contact op

Daarom is het een goed idee om tijdig informatie in te winnen voordat u voor een nieuwe huisvesting gaat kiezen. Met een professional in de hand heeft u niet alleen kundig advies, maar weet u ook dat het huisvestigingsproces in goede handen is. Benieuwd naar wat Transformée voor u kan betekenen? Bekijk op de website on portfolio van eerdere gerealiseerde projecten waarin Transformée een rol speelde.  Neem vandaag nog contact met ons op en vraag wat de mogelijkheden zijn. Dat gaat al heel eenvoudig door ons contactformulier in te vullen op de website.

Kunnen wij u ergens mee helpen?

471