Huisvestingsadvies

HUISVESTINGSADVIES: RUIMTEBEHOEFTE

Ieder bedrijf staat op enig moment voor het dilemma waar het zich moet vestigen en wat de ruimtebehoefte op dat moment is en in de toekomst zal zijn. Goed huisvestingsadvies is daarbij belangrijk. Hoe groot is de ruimtebehoefte, wat is de beste vestigingsplaats, hoe is de bereikbaarheid en is er sprake van een zichtlocatie? Huren of kopen, verhuizen of verbouwen, opnieuw inrichten of het laten zoals het is? Een groot aantal vragen dat niet dagelijks op het pad van een ondernemer komt. Mochten deze vragen zich toch voordoen, dan is het voorstelbaar dat u als ondernemer daar niet altijd een passend antwoord op weet. Schakel in dat geval een professioneel huisvestingsadvies in.

Professionele huisvestingsadviseur

Transformée heeft professionele huisvestingadviseurs in dienst en staat u bij met advies en begeleiding bij het invullen van uw huisvestingsvraagstuk. Aan de hand van onderzoek en inventarisatie wordt de ruimtebehoefte van uw organisatie inzichtelijk gemaakt en middels een op te stellen groeiscenario voorbereid op de toekomst. Transformée kan u als huisvestingsadviseur ondersteunen en, indien gewenst, het gehele traject van u overnemen. De inzet van onze expertise op deelgebieden behoort eveneens tot de mogelijkheden. Een goede huisvestingsadviseur gaat verder dan alleen het invullen van uw huisvestingsvraagstuk. Het in kaart brengen en toetsen van de huisvestings- of facilitaire kosten behoort eveneens tot onze mogelijkheden. Desgewenst dragen wij tevens zorg voor het (her)aanbesteden van uw technische en of facilitaire contracten en (re)organiseren wij uw facilitaire organisatie.

Adviseur huisvesting inschakelen

Maar wanneer schakelt u nu een adviseur voor uw huisvesting in. Dat kan verschillende redenen hebben. Zo kunnen er bijvoorbeeld twijfels zijn over de bereikbaarheid zijn van uw bedrijf of locatie. Misschien moet er iets veranderen aan de toegangsweg of mogelijk is het beter om naar een nieuwe locatie te verkassen. De adviseur huisvesting zal hierin de voordelen en nadelen tegen elkaar afwegen en dit overzichtelijk in kaart brengen. Als klant weet u dan meteen waar u aan toe bent, als bedrijf heeft u zo een streepje voor op anderen als het op uw huisvesting aankomt. Transformée heeft een uitgebreid portfolio waaruit blijkt dat wij de nodige ervaring hebben. Niet alleen bij toonaangevende bedrijven, maar ook ondernemers in het midden-kleinbedrijf en zelfs particulieren hebben wij in de afgelopen jaren voorzien van professioneel advies op het gebied van huisvesting.

Advies nodig? Neem contact op!

Bent u op zoek naar een huisvestingsadviseur die van aanpakken weet? Dan is Transformée uw ideale partner bij het oplossen van uw huisvestingsvraagstukken. Benieuwd naar wat wij voor u bedrijf en uw huisvesting kunnen betekenen? Neem hieronder contact op met ons. Zo zijn wij experts op het gebied van flexibele huisvesting en hebben wij ervaring in projectleiding voor huisvesting. U kunt tevens bij ons terecht voor vastgoedadvies en huisvestingsmanagement. Wij staan u graag ter woord en luisteren naar uw problemen of vraagstukken. Hopelijk kunnen we elkaar van dienst zijn.

Kunnen wij u ergens mee helpen?

471